Όροι Χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου της Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.., www.kritikaakinita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, με οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η αντιγραφή ή η εκτύπωση στοιχείων μόνο για το σκοπό της μελέτης και ανάλυσής τους αποκλειστικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία αυτά δε θα μεταβληθούν, αλλοιωθούν ή χρησιμοποιηθούν παραπλανητικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου. Η Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.  δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων.


H Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.  δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και των στοιχείων που περιέχονται σ΄αυτόν. Η επίσκεψη στο www.kritikaakinita.gr αποτελεί για τους επισκέπτες ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης που δημοσιεύονται εδώ.


H Κρητικά Ακίνητα Α.Ε., εφαρμόζει πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με το N. 2472/97 όπως ισχύει και τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων 2016/679. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 74795358000
Ελ. Βενιζέλου 34, Χανιά, ΤΚ 73132
Τηλ: 2821025534