Ποιοί είμαστε

Η ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.  παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης - αξιοποίησης και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και αποτελεί τον κύριο εκφραστή της δυναμικής παρουσίας του Ομίλου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στο χώρο του Real Estate.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας

Για την αγορά real estate της  Κρήτης, "ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε." σημαίνει αξιοπιστία, συνέπεια και ποιότητα. Σημαίνει τεχνική αρτιότητα και δυνατότητα υλοποίησης προωθημένων ιδεών για την ανάπτυξη ακινήτων, όπως προκύπτει από το έργο που έχει παρουσιάσει η εταιρεία, αλλά και από τις συνεργασίες με  ιδιοκτήτες και κατασκευαστές, καθώς και από το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και του προσωπικού.

Η ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. - θυγατρική του Ομίλου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων - είναι η Εταιρεία του Ομίλου που ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών που καλύπτουν όλο το φάσμα της αγοράς και ανάπτυξης ακινήτων.

 

Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων

περισσότερα...

Δραστηριότητες

περισσότερα...

Η εμπειρία, ο επαγγελματισμός των στελεχών και το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών της εταιρίας επιτρέπουν την ανάληψη και επιτυχή ολοκλήρωση και των πιο σύνθετων έργων στο χώρο του real estate

Η εταιρία εδρεύει στα Χανιά και δραστηριοποιείται σε όλη την Κρήτη

ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 74795358000
Ελ. Βενιζέλου 34, Χανιά, ΤΚ 73132
Τηλ: 2821025534